Бубрези - бешика

Прозводи » Биљне тинктуре

Цена:600,00РСД


*ДОСТУПНО ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ

Састав: клека, ува, бели слез, раставић, корен чичка, кукурузна свила, першун, нана, алкохол

Запремина: 50ml

Рок трајања: неограничен

Употреба: Тридесет капи 3 до 5 пута дневно. Пије се са млаким чајем, соком или водом. Промућкати пре употребе.

Тинктура БУБРЕЗИ – БЕШИКА  је алкохолни биљни раствор који подстиче нормалан рад бубрега и бешике, као и њихово чишчење. Поспешује избацивање песка и камена. Јача ћелије бубрега и бешике и зауставља ноћно мокрење и крварење, изазвано упалом мокраћних канала.

Лековита својства биљака које улазе у састав мешавине:

КЛЕКА је једна од најбољих биљака када је у питаљу лечање уринарних инфекција. Стимулише рад бубрега и веома је ефикасан антисептик мокраћних канала. Решава проблеме са циститисом.

УВА или МЕДВЕЂЕ ГРОЖЂЕ се од давнина користу за лечење болести бубрега, бешике и мокраћних канала. Има јако диуретичко дејство и антисептички утицај. Смањује болове изазване камењем у бубрезима и помаже у смањењу превеликог накупљања мокраћне киселине.

БЕЛИ СЛЕЗ, поред многобројних лековитих дејстава на наш организам, благотворно делује на бешику. Наиме, врши њену детоксикацију и лечи оштећен уринарни тракт, изазивајући повећану продукцију урина. Бели слез савршено контролише утицај бактерија и спречава ширење инфекције на остале органе.

РАСТАВИЋ спречава упалу бубега, болно мокрење и задржавање мокраће. Најчешће се користи за избацивање песка из мокраћних канала и бубрега, а захваљујући киселини коју садржи, може да смањи камен у бубрегу и поспеши његово избацивање.

Корен чичка је пожењно да конзумирају особе са смањеном функцијом бубрега , јер корен чичка има активну улогу у борби против бубрежних обољења, реналне анемије, хипертензије...

Кукурузна свила је један од најјачих природних диуретика. Делује противупално и штити и умирује уринарни тракт и бубреге. Убрзава производњу урина, с тим што не повећава иритацију уринарног тракта. Уколико се конзумира редовно, кукурузна свила раствара и поспешује избацивање песка и камена из бубрега.

Першун једна од биљака која има највише витамина Ц у природи, а поред тога има јако диуретичко дејство.

Нана је изванредно средство за ублажавање разних здравствених тегоба. Између осталог, спречава настанак камена у бубрегу и лечи  упалом и инфекцијом захваћене регије у организму.

Из исте категорије


Препоручујемо
nervi-caj-bp.jpg

НЕРВИ (ЧАЈ)

Цена:400,00РСД
Последње додато
zenska-formula-tinktura-bp.jpg

Женска формула

Цена:600,00РСД