ЦИРКУЛАЦИЈА

Прозводи » Биљне тинктуре

Цена:600,00РСД


*ДОСТУПНО ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ

Састав:
хабанеро паприка, бели лук, кестен, ђумбир, куркума, алкохол

Запремина: 50ml

Рок трајања: неограничен

Употреба: Тридесет капи, 3 до 5 пута дневно. Пије се са млаким чајем, соком или водом.

Промућкати пре употребе.

Дејство: Снажно подстиче проток крви. Побољшава здравље срца, јача артерије, капиларе и нерве.


Тинктура Циркулација је мешавина хабанеро паприке, ђумбира, белог лука, куркуме и кестена, у алкоколу.

Иако све наведене биљке утучу на побољшање циркулације, главни носилац дејства ове формуле је љута паприка. Она је дефинитивно највећа биљна помоћ циркулацији и може се користити свакодневно. У природи не постији ни једна друга биљка која подстиче проток крви тако снажно, брзо и потпуно.

Тинктура  Циркулација се користи за побољшање здравља срца и функција мозга, јер омогућује ефикасније допремање хране до мозга преко крви. Има драматичан утицај на побољшање крвотока и лимфотока, што једноставно чисти и лечи оболела подручја и утиче на дугорочно одржавање зглобова здравим.

Све формуле на бази љуте паприке су се показале изузетно ефикасне за спортисте. Уколико се тинктура Циркулација конзумира пре тренинга, бољи проток крви ће омогућити боље допремање хранљивих састојака из крви у мишиће, чиме ће резултати тренинга, а и сам опоравак бити бржи и бољи.

Упозорење: Уколико прекомерна количина овог препарата узрокује иритирање желуца (штуцање, печење...), попити 1-2 чаше воде. Не дирати осетљиве делове тела након употребе тинктуре Циркулација. Опрати руке након руковања овим производом.

Из исте категорије


Препоручујемо
Последње додато
zenska-formula-tinktura-bp.jpg

Женска формула

Цена:600,00РСД