Детоксикација

Прозводи » Биљне тинктуре

Цена:600,00РСД


*ДОСТУПНО ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ

Састав: корен маслачка, корен чичка, ува, раставић, коријандер, коприва, коморач, каранфилић, алкохол

Запремина: 80 грама

Рок трајања: неограничен

Употреба: Тридесет капи 3 до 5 пута дневно. Пије се са млаким чајем, соком или водом. Промућкати пре употребе. 

Тинктура ДЕТОКСИКАЦИЈА је алкохолни биљни раствор који елиминише токсине из организма. Ефикасан је у решавању проблема са масноћом у крви, масном јетром, панкреасом, високим шећером у крви... 

Лековита својства биљака које улазе у састав формуле:

Корен маслачка
убија ћелије које су захваћене карциномом, а притом нема никакво штетно
дејство на здраве ћелије у нашем организму, тако да је маслачак иако неправедно запостављен,
међу водећим биљкама у решавању овог здравственог проблема и јачању имунитета.

Корен чичка елиминише токсине из крви и других делова тела, а поред тога делује и као моћан диуретик. Делује благотворно на стање коже и решава проблеме попут дерматитиса, екцема и псоријазе. Такође, веома је ефиксан у регулисању равнотеже хормона.

Ува је биљка која важи за једну од најмоћнијих биљака против инфекција уринарног тракта. Користи се и као диуретик, али и за регулисање крвног притиска, јер садржи велику количину антиоксиданаса.

Раставић је веома богат минералима, који јачају везивна ткива, јачају кости, нокте, косу и делују против артритиса. Јак је диуретик, те подстиче избацивање течности и токсина, нагомиланих у организму.

Коријандер садржи бројне антибактеријске компоненте које убијају лоше бактерије, унешене у организам путем хране, ваздуха... Познато је да се коријандер користи за олакшање бројних проблема са пробавом, али за контролисање дијабетеса, захвањујућу антиоксидансима које садржи.

Коприва је можемо рећи, једна од најлековитијих биљака, а од бројних лекоитих својстава, издвајају се: прочишћавање крви, решавање проблема са главобољом, екцемима, гихтом, артритисом... Изузетно је богата гвожђем и садржи бројне витамине, па с разлогом важи за мултивитамински комплекс.

Коморач је једна од најстаријих лековитих биљака, која позитивно утиче на пробавне и дисајне органе. Спречава инфекцију дисајних путева, упалу грла и промуклост. Подстиче избацивање слузи и искашљавање, а поред тога јача и имунитет.

Каранфилић се сматра за моћан лек за многе здравствене проблеме, а његово конзумирање може помоћи код низа болести, унутрашњих и спољних. Прва је помоћ код зубобоље и убија бактерије, како у устима, тако и у организму. Његово противупално дејство је јако моћно, а такође уклања мучнину и повраћање.

Из исте категорије


Препоручујемо
sagorevac-masti-kat.jpg

Сагоревач масти

Цена:200,00РСД
Последње додато
zenska-formula-tinktura-bp.jpg

Женска формула

Цена:600,00РСД