ИМУНИТЕТ

Прозводи » Биљне тинктуре

Цена:600,00РСД


*ДОСТУПНО ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ

Састав:
ехинацеа, хабанеро паприка, бели лук, рен, корен маслачка, алкохол

Запремина: 50ml

Рок трајања: неограничен

Употреба: Тридесет капи, 3 до 5 пута дневно. Пије се са млаким чајем, цеђеним соком или водом. Промућкати пре употребе.

Дејство: Повећава број имуних ћелија у телу и крви. Помаже организму у борби против бактерија, вируса и инфекција.Тинктура Имунитет представља специфичну комбинацију неколико моћних биљака (ехинацее, белог лука, хабанеро паприке, рена и маслачка), растворених у алкохолу. Изузетно је ефикасна, будући да повећава број и активност имуних ћелија и имуних хемикалија у телу.
У данашње време, живот просечног човека је ужурбан и веома стресан. Поред тога људи уносе велике количине токсина путем ваздуха, воде и хране, услед чега је слаб имунитет честа појава.

Ехинацеа је један од најтраженијих  природних имуностимулатора на свету. Зашто? Због тога што корен ове биљке у себи садржи лековите супстанце, које повећавају број имуних ћелија у нашем организму. Поред тога директно доприноси повећању покретљивости леукоцита, белих крвних зрнаца, који ду носиоци нашег имунолошког система. На овај начин ехинацеа ефикасно уништава бактерије, вирусе и гљивице, који се могу затећи у нашем организму.

Бели лук је један од најјачих природних антибиотика, који има широк, али селективни спектар деловања, јер никада не уништава корисне бактерије у нашем организму, што синтетички антибиотици свакако чине.

Љута паприка се поред белог лука такође сматра једним од најјачих антибиотика у природи. Поред тога побољшава циркулацију и прочишћава крв.

Рен има изразито антимикробно дејство – уништава бактерије у организму. Садржи велике количинеглукозинолата, који вишеструко појачава имунитет и веома је значајан у борби против тумора.

Корен маслачка убија ћелије које су захваћене карциномом, а притом нема никакво штетно дејство на здраве ћелије у нашем организму, тако да је маслачак иако неправедно запостављен, међу водећим биљкама у решавању овог здравственог проблема и јачању имунитета.

Из исте категорије


Препоручујемо
cizkejk1.jpg

Чизкејк

Цена:200,00РСД
Последње додато
zenska-formula-tinktura-bp.jpg

Женска формула

Цена:600,00РСД