Јетра - жуч

Прозводи » Биљне тинктуре

Цена:600,00РСД


*ДОСТУПНО ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ

Састав: шарени чкаљ, пелин, корен маслачка, коморач, линцура, алкохол  

Запремина: 50ml

Рок трајања: неограничен

Употреба: Тридесет капи 3 до 5 пута дневно. Пије се са млаким чајем, соком или водом. Промућкати пре употребе.  

Тинктура ЈЕТРА - ЖУЧ је алкохолни биљни раствор који  нормализује рад јетре и подстиче њено чишћење. Подстиче избацивање камена и песка из жучи. Такође, помаже код замшћене јетре, њеног увећања и упалних процеса. Редовном употребом ове тинктуре долази до обнављања ћелија јетре.
Јетра представља ''лабораторију'' нашег тела и задужена је за детоксикацију и ослобађање организма од штетних токсина. Дувански дим, стрес, неправилна исхрана (нездраве масти, намирнице са додатком конзерванаса и адитива...), алкохол, синтетички лекови... оштећују нашу јетру! У природи постоје биљке које могу да смање оштећења јетре и да подстакну њену регенерацију. Формула Јетра – жуч је алкохолни раствор управо тих биљака, чије садејство даје фантастичне резултате.

Лековита својства биљака које улазе у састав формуле:

Шарени чкаљ (Гујина трава, Сикавица) је вероватно најбоља биљка у природи за лечење болести јетре. Садржи супстанцу силимарин, који делује на неколико начина:  антиоксидативно (уклања слободне радикале и остале штетне супстанце), противупално и што је најважније, подстиче регенерацију ћелија јетре.

Пелин је једна од најгорчијих биљака у природи.Својим бројним лековитим деловањима повољно утиче на цео организам, а можемо рећи да је најзначајније деловање на јетру. На овај начин, решавањем проблема са јетром, индиректно се лечи низ обољења, која званично не спадају у подручје лечења пелином: шећерна болест, проблеми са пробавним трактом, главобоља, депресија...

Корен маслачка убија ћелије које су захваћене карциномом, а притом нема никакво штетно
дејство на здраве ћелије у нашем организму, тако да је маслачак иако неправедно запостављен,
међу водећим биљкама у решавању овог здравственог проблема и јачању имунитета. Користи се у терапији за тешка обољења јетре, укључујући цирозу и хепатитис, а доприноси и лечењу од инфекција и вируса.

Коморач обилује витаминима А и Ц, као и бета – каротеном, који штите организам од штетног утицаја слободних радикала. Познато је да коморач ефикасно снижава ниво ''лошег'' холестерола.

Линцура јача цео организам, подстиче рад жлезда, помаже код слабости и изнемоглости. Познато је да линцура ефикасно обара холестерол.

Из исте категорије


Препоручујемо
srce-caj-bp.jpg

СРЦЕ (ЧАЈ)

Цена:400,00РСД
Последње додато
zenska-formula-tinktura-bp.jpg

Женска формула

Цена:600,00РСД